112Vandaag

Overijssel

Militair in het bezit van vuurwapen en drugs opgepakt

geboeid

De Koninklijke Marechaussee heeft woensdag 25 april een 30 jarige militair uit ’s-Heerenberg aangehouden voor het bezit van harddrugs en een vuurwapen. De man was bij zijn arrestatie in het bezit van een doorgeladen pistool. Bij de doorzoeking van zijn woning werd een zak met een aanzienlijke hoeveelheid harddrugs aangetroffen.

Rechercheurs van de Koninklijke Marechaussee startten een onderzoek nadat zij een melding ontvingen dat de militair vanuit zijn huisadres in verdovende middelen zou handelen. De man is ingesloten en zal voor de rechter-commissaris worden geleid. De drugs en het vuurwapen zijn in beslag genomen.

De Marechaussee verricht, onder leiding van het openbaar ministerie Oost-Nederland, verder onderzoek in deze zaak waarbij meerdere aanhoudingen niet worden uitgesloten.

To Top