112Vandaag

Provincies

Porsche Panamera crasht in Nieuwegein, bestuurder vlucht

Panamera

Nieuwegein – Een Porsche Panamera is dinsdagochtend gecrasht in Nieuwegein. De wagen die met hoge snelheid moet hebben gereden, heeft onder meer bomen en een lantaarnpaal geramd. Talloze auto-onderdelen zijn over honderden meters op de weg terug te vinden.

Zoekactie
Van het witte racemonster is niet veel meer over. De chauffeur is na de crash gevlucht. Er werd niemand aangetroffen bij het autowrak. De politie is op zoek naar de chauffeur en heeft daarvoor een helikopter en honden ingezet.

Facebook
Ook via Facebook probeert het politieteam van Nieuwegein de brokkenpiloot te achterhalen. De auto heeft volgens de wijkagenten hard door de regio gereden en ze roepen eventuele getuigen op om zich te melden.

Panamera

Foto: Politie Nieuwegein

To Top