112Vandaag

Noord-Brabant

[DELEN] Man (76) met hoofdletsel naar ziekenhuis na mishandeling in Cuijk

Cuijk

Cuijk – Zondagavond 22 april rond 22.50 uur vonden wij, in een appartementencomplex aan de Lavendel in Cuijk, een gewonde man.

Hij zou eerder die avond tussen 22.35 en 22.50 uur mishandeld zijn. De 76-jarige man uit Cuijk is met ernstige verwondingen aan zijn hoofd opgenomen in het ziekenhuis. Wij zijn dringend op zoek naar getuigen van deze mishandeling.

Appartementencomplex aan de Lavendel
Heeft u op zondagavond 22 april iets verdachts gezien in de omgeving van het appartementencomplex aan de Lavendel? Neem dan contact op met de recherche in ’s-Hertogenbosch via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. Wij hebben een onderzoek opgestart en zullen in de omgeving van het appartementencomplex een buurtonderzoek doen. Alle tips zijn welkom!

To Top