112Vandaag

Gelderland

Motoragent zwaargewond bij ongeval op de A2

Ongeval A2

Zaltbommel – Een motoragent is zaterdagochtend rond half zeven zwaargewond geraakt toen hij met zijn motor onderuit ging op de afslag Zaltbommel. De agent kwam met zijn voertuig in de berm terecht. Het ongeval gebeurde op de A2 in de richting van Den Bosch.

Onderweg
De motoragent was samen met een collega onderweg naar een ongeval dat eerder daarvoor rond kwart over zes was gebeurd op de A2 bij Zaltbommel in de richting van Utrecht. Daar botste een bestelbusje achterop een vrachtwagen vlak voor de Waalburg.

Ongeval A2

Het ongeval waar de agent naar onderweg was/Foto: Bart Meesters

Het busje kwam door het ongeval op zijn kant in de berm terecht. Een persoon raakte daarbij gewond. De rechterrijstrook is dicht vanwege het ongeval. De gewonde persoon is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De motoragent is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.

To Top