112Vandaag

Limburg

Getuigen gezocht van straatroof bejaarde vrouw

uniform politie

Venlo – De politie zoekt getuigen die meer informatie kunnen geven over de straatroof van een bejaarde vrouw afgelopen vrijdagmiddag.

De 86-jarige vrouw uit Venlo liep van de Straelseweg naar de Jan Vermeerstraat, op die straat werd ze rond 14.45 uur ineens op haar hoofd werd geslagen en kwam ze ten val. Vervolgens is haar handtas gestolen en werd ze door de vrouwelijke verdachte op straat achtergelaten. De verdachte ging er met een fiets vandoor. De bejaarde dame is door agenten opgevangen en door ambulance personeel medisch gecontroleerd.

Signalement
De politie deed via Burgernet een oproep aan het publiek om direct mee uit te kijken naar de verdachte. De verdachte is een blanke vrouw met donker kort blond haar. Ze is ongeveer 1.60 meter groot en wordt geschat op ongeveer 35 jaar oud. Ze had een fiets bij zich en droeg lichte schoenen met een spijkerbroek en daarop een blouse met rood.

Deel uw tips!
De politie komt graag in contact met getuigen die meer informatie hebben over deze straatroof. Heeft u iets gezien? Of tips over de gezochte verdachte? Deel dit dan via 0900 – 88 44 of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000. Daarnaast kunt u ook digitaal uw tips delen via het tipformulier.

To Top