112Vandaag

Noord-Holland

Broer van kroongetuige doodgeschoten in Amsterdam

Donderdagochtend 29 maart is een dode gevallen bij een schietpartij in een bedrijfspand aan de Tt. Melissaweg op de NDSM-werf in Amsterdam-Noord

Foto: Inter Visual Studio / Sam de Joode

De politie bevestigt  dat het slachtoffer Reduan Bakkali is, de eigenaar van het bedrijf Knibbe en de broer van Nabil Bakkali. Die laatste heeft als kroongetuige verklaard dat Ridouan Taghi en Said Razzouki betrokken zijn geweest bij een reeks liquidaties. Sinds vrijdag bekend werd dat Bakkali kroongetuige was geworden, ging het gerucht al rond dat familieleden van Bakkali zouden worden doodgeschoten.

Foto: Inter Visual Studio / Sam de Joode

De politie en recherche zijn ter plaatse voor forensisch onderzoek. Ook andere hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig. Een getuige telt zeven politieauto’s, drie ambulances en een traumahelikopter.

Foto: Inter Visual Studio / Sam de Joode

Er is nog geen verdachte aangehouden. Via Burgernet wordt opgeroepen uit te kijken naar een verdachte van ongeveer 30 jaar en 1,70 meter lang met een muts op z’n hoofd. Het gaat om een verdachte die bij een zwarte auto is gezien.

Foto: Inter Visual Studio / Sam de Joode

To Top