112Vandaag

Noord-Brabant

A2 dicht na ernstig ongeval bij Vught

Vught – De A2 is enkele uren afgesloten geweest door een ernstig ongeval bij Vught richting Eindhoven.

Rond 01:45 uur stond een auto stil met alarmlichten op de vluchtstrook omdat een vrouw niet lekker was geworden. Een bestuurder van een Volkswagen Caddy reed door een nog onbekende oorzaak achter op de auto die op de vluchtstrook stond.

Twee vrouwen die in de auto zaten die op de vluchtstrook stond en de bestuurder van de Caddy raakten gewond en zijn per ambulance’s overgebracht naar het ziekenhuis. Het ambulancepersoneel werd ondersteund door het Mobiel Medisch Team die per traumahelikopter ter plaatse kwamen.

De snelweg was door het ongeval en het onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren enkele uren dicht.

To Top