112Vandaag

Provincies

Aanhoudingen na aantreffen hennepkwekerij in loods Moordrecht

Inspectie hennepkwekerij

Moordrecht – Het hennepteam van het politiedistrict Alphen aan den Rijn – Gouda heeft maandagavond 12 maart een hennepkwekerij in een loods aan de Ambachtweg aangetroffen en ontmanteld. De politie had informatie over een vermoedelijke hennepkwekerij in het pand.

De politie deed eerst vooronderzoek en doorzochten daarna op maandagavond het pand. Er werd inderdaad een hennepkwekerij in de loods aangetroffen. De 448 planten en de apparatuur die voor de kwekerij werd gebruikt zijn inmiddels verwijderd. Een 34-jarige Alphenaar werd ter plaatse aangehouden. Twee andere betrokkenen, een 33-jarige man uit Gouda en een 31-jarige man uit Moordrecht, werden kort daarna aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

In een woning van een verdachte werd een doorzoeking verricht. Daarbij zijn een aantal auto’s, een Harley en een doorgeladen vuurwapen in beslag genomen.

To Top