112Vandaag

Noord-Brabant

Jongen mishandeld man en vrouw

Arrestatie

Breda – De politie heeft zaterdagavond 11 maart 2018 rond 22.00 uur na een korte achtervolging in de Van Limburg Stirumstraat een 18-jarige man uit Prinsenbeek aangehouden.

De man wordt ervan verdacht die avond in een woning aan het Thorbeckeplein een 52-jarige man uit Breda en een 45-jarige vrouw uit Breda te hebben mishandeld. Ook wordt hij er van verdacht diverse vernielingen te hebben gepleegd.

Agenten die op de melding reageerden, zagen de man een deur vernielen. Bij het zien van de politie ging hij er vandoor, maar kon korte tijd later in de Van Limburg Stirumstraat worden aangehouden.

Het mannelijke slachtoffer raakte dusdanig gewond dat hij per ambulance naar een ziekenhuis is gebracht. Ook de vrouw raakte gewond. Zij heeft aangifte van zware mishandeling c.q. doodslag gedaan tegen de verdachte. Alle betrokkenen kennen elkaar. De politie zet het onderzoek voort.

To Top