112Vandaag

Noord-Brabant

Cameratoezicht merkt dief bij de Milieustraat in Waalwijk op

Bord met de tekst: let op! Cameratoezicht

Waalwijk – Een 40-jarige Tilburger is maandag 5 maart 2018 omstreeks 00.25 uur op de Weteringweg door de politie, mede dankzij Cameratoezicht, aangehouden op de verdenking van diefstal van diverse goederen bij de Milieustraat.

De politie kreeg omstreeks 00.10 uur een melding van een medewerker van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het cameratoezicht op het bedrijventerrein in Waalwijk Noord. De centralist gaf door dat een man zich verdacht ophield op de Weteringweg nabij de milieustraat. Deze man zou enkele keren op en neer zijn gelopen met goederen in zijn handen.

Agenten troffen de bedoelde persoon op de Weteringweg aan leunend tegen een scooter. Hij had enkele tassen bij zich met daarin gedateerde geluidsapparatuur, een tablet en computeronderdelen. De dienders zagen dat in het hekwerk van de milieustraat gaten geknipt waren, precies bij het gedeelte waar nog meer ingeleverde apparatuur stond. Hierop werd die man, een 40-jarige Tilburgse veelpleger, aangehouden ter zake diefstal. De goederen die hij bij zich had, zijn in beslag genomen.

To Top