112Vandaag

Provincies

Twee jongens (15) gewond bij steekpartij in park

Politie met ambulance

Utrecht – Donderdagmiddag 1 maart vond er in park Oog in Al een steekincident plaats. Twee jongens raakten gewond. De recherche doet onderzoek.

Rond 14.15 uur kwam de melding van een vechtpartij. Agenten gingen naar het park en troffen daar twee gewonde jongens aan. Het bleek dat de twee 15-jarige jongens uit Wijk bij Duurstede en Kamerik, steek- en snijwonden hadden. Ze waren wel aanspreekbaar. Beiden werden naar een ziekenhuis gebracht waar ze behandeld werden aan hun verwondingen. Eén van hen heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten.

Uit onderzoek bleek dat er aan het steekincident een conflict vooraf was gegaan met twee andere jongens. Hierbij werden de twee 15-jarigen gestoken. Ze wisten zich af te weren waarna de twee verdachten wegrenden.

To Top