112Vandaag

Gelderland

Brandweerman krijgt ongeluk op weg naar brandweerkazerne

Ongeval brandweerman Aalst

Aalst – Een brandweerman die vrijdag op zaterdagnacht onderweg was naar de brandweerkazerne in Nederhemert heeft in Aalst een ongeval gehad.

De brandweer van Nederhemert kreeg rond 01:00 uur een melding van een woningbrand aan de Goudenregenlaan. De brandweerman reed vanaf zijn huis richting de brandweerkazerne waarna het op de Maas-Waalweg mis ging. Hij belandde door een nog onbekende oorzaak in een bosperceel.

Zijn eigen collega’s kwamen bij toeval langs het ongeval en stopte direct om te kijken of er geen gewonden waren. De man raakte niet gewond. Zijn auto die volgens de politie niet verzekerd was raakte door het ongeval total-loss. Een bergingsbedrijf heeft de auto getakeld.

De woningbrand bleek achteraf mee te vallen.

Ongeval brandweerman Aalst

To Top