112Vandaag

Provincies

Drie gewonden na aanrijding met brandweerwagen

voorkant brandweerwagen

Rotterdam – Drie personen zijn woensdagmiddag gewond geraakt na een aanrijding met een brandweervoertuig in Rotteram. Het voertuig was met spoed onderweg nar een reanimatiemelding op het Stellendamhof. Tijdens hun spoedrit kwamen zij vlak voor aankomst door nog onbekende oorzaak op de kruising Slinge in botsing met een personenauto, hierdoor sloeg de brandweerauto over de kop.

Als gevolg van het ongeval raakte de bestuurster van de personenauto en de inzittenden van het brandweervoertuig gewond. Beide brandweermannen zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de personenauto is ter plaatse nagekeken en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Er wordt onderzoek gedaan hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

To Top