112Vandaag

Gelderland

Dode vrouw Hattem was zwanger

Hattem – De vrouw die maandagavond dood is aangetroffen in een bovenwoning aan de Kraaijenbergstraat in Hattem, was zwanger. Dat zeggen meerdere buren tegen Omroep Gelderland. De politie kan dit niet bevestigen, maar komt later deze middag met een verklaring.

Het onderzoek naar de dood van de vrouw is in volle gang. De woning is afgeschermd met zwarte hekken en ook de straat is deze dinsdag nog deels afgezet.

Volgens onderbuurvrouw is de vrouw nog geen halfjaar geleden boven haar komen wonen. Ze had volgens haar drie oudere kinderen die niet allemaal bij haar in huis woonden.

De politie heeft maandagavond na de vondst van het lichaam een verdachte aangehouden, die mogelijk betrokken was bij de dood van de vrouw. Meerdere buren zeggen tegen Omroep Gelderland dat het om haar vriend gaat.

To Top