112Vandaag

Gelderland

Vrouw gewond bij verkeersruzie, politie zoekt getuigen

politiewagen met ambulance

verkeersruzie in Eerbeek. De ruzie vond plaats bij de verkeerslichten op de kruising Brummenseweg en Dierenseweg. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

De vrouw reed omstreeks 08:45 uur op de Lageweg in de richting van de Brummenseweg. Ze verklaarde dat vanuit de Stuivenburgstraat een kleine witte auto heel dicht achter haar kwam rijden. Vervolgens haalde de bestuurster van de witte auto de vrouw in en sneed haar hierbij af. Bij de kruising Brummenseweg en Dierenseweg moesten beide voertuigen stoppen voor rood licht. Hierop stapte de vrouw uit haar auto om de bestuurster van de witte auto aan te spreken op haar rijgedrag. De andere bestuurster stapte eveneens uit haar auto en er ontstond een handgemeen waarbij de vrouw gewond raakte. De andere vrouw stapte weer in en sloeg rechtsaf in de richting van Dieren.

Signalement
De vrouw kan de andere betrokkene als volgt beschrijven:
– een vrouw van 25-30 jaar, lengte ongeveer 1.60 -1.65 meter
– getinte huidskleur en zwarte haren
– goed verzorgd uiterlijk
– ze droeg donkere kleding
– ze sprak gebrekkig Nederlands
– ze reed in een kleine witte auto

Wie zag dit incident?
Op het moment van de ruzie stonden meerdere voertuigen te wachten bij de verkeerslichten. De politie vraagt iedereen die iets gezien heeft dat met dit incident te maken kan hebben contact op te nemen via 0900 8844 of vul het tipformulier in. Anoniem melden kan ook via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

To Top