112Vandaag

Noord-Brabant

Gewonde na busje tegen boom in Esch

Ongeval Esch

Esch – Op de Escheweg tussen Esch en Boxtel is in de nacht van vrijdag op zaterdag een busje van de weg geraakt, en aan de rechterkant van de weg tegen een boom aan gereden. Het ongeval gebeurde rond half een in de nacht. Door onbekende oorzaak raakte de bestuurder met zijn bus, die vanuit de richting van Esch kwam, van de weg en kwam tegen de boom te recht. Door het ongeval raakte de bestuurder gewond. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man heeft vermoedelijk zijn been gebroken bij het ongeval.

Ongeval Esch

Een eerste blaastest ter plaatse wees uit dat de man onder invloed van alcohol was. Van het busje bleef weinig over.

Ongeval Esch

Door het ongeval was de weg afgesloten. Omdat de motor van het busje in eerste instantie nog liep en dit gevaarlijke situaties opleverde werd de brandweer ook ter plaatse gevraagd, maar net voor aankomst van de brandweer sloeg de motor af. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Ongeval Esch

Ongeval Esch

To Top