112Vandaag

Noord-Brabant

In woning ouders verdachte moordzaak Hennie de Laat zijn sporen gevonden

Hennie de Laat Tilburg

De zoekactie in Tilburg die de politie donderdag hield in het onderzoek naar de dood van Hennie de Laat, heeft volgens een woordvoerder ‘enkele sporen’ opgeleverd. Verder onderzoek moet uitwijzen of deze sporen iets met de zaak te maken hebben, vertelt voorlichter Willem-Jan Uytdehage aan het Brabants Dagblad.

Donderdagochtend heeft de politie onderzoek gedaan in een woning aan de Hoogvensestraat in Tilburg. Volgens mensen uit de buurt wonen de ouders van de verdachte op de bovenste verdieping van het huis.

Verdachte was goede bekende van familie slachtoffer
Hennie’s dochter, Nina Mekes, weet niet wat de politie in het huis van de ouders van de verdachte doet. Ze kent de 35-jarige verdachte heel goed. Hij kwam van jongs af aan bij haar thuis over de vloer.

To Top