112Vandaag

Noord-Brabant

Dronken stapper aangehouden voor mishandeling en vernieling

arrestant wordt afgevoerd

Breda – Een dronken 25-jarige Bredanaar heeft zich afgelopen nacht behoorlijk misdragen op de Ginnekenmarkt. Hij trapte een ruit in van een kapsalon in en beet een man die hem probeerde onder controle te krijgen. Hij werd door de politie aangehouden.

Medewerkers van een café troffen afgelopen nacht, omstreeks 03.00 uur, na sluitingstijd, een dronken man aan in een van de toiletten. Ze hebben daarop de dronkaard buitengezet. Ze bleven hem nog even in het oog houden en zagen dat hij direct naar een kapsalon liep en daar een ruit intrapte.

Een van hen liep naar buiten en pakte de vandaal vast in afwachting van de politie die gebeld werd. Er ontstond een worsteling waarbij de verdachte de 29-jarige man uit Breda in de rechter onderarm beet en zijn T-shirt kapot trok. Agenten die ter plaatse kwamen, hebben de verdachte overgenomen en overgebracht naar het cellencomplex in Breda.

To Top