112Vandaag

Noord-Brabant

Fietsertje (8) overleden na aanrijding

ambulance

Klundert – Donderdagmiddag is een 8-jarige jongen uit Klundert overleden nadat hij op de Molenvliet met zijn fiets onder een aanhangwagen terecht kwam. Dat gebeurde terwijl de jongen met zijn schoolklas onderweg was naar de lokale sporthal.

Door nog onbekende oorzaak kwam de jongen rond 14.00 uur ten val en vervolgens werd hij aanreden door een auto met aanhanger. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar hulp mocht helaas niet baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Direct na het ongeval hebben politie en de gemeente Moerdijk gezorgd voor de eerste opvang van alle betrokkenen van het ongeluk. Voor hen en de nabestaanden is ook slachtofferhulp ingeschakeld.

To Top