112Vandaag

Noord-Brabant

Tilburger verstopt alarmpistool

Achterkant uniform politie

Tilburg – Agenten hebben zaterdag 20 januari rond 4.45 uur aan de Magazijnstraat een 28-jarige Tilburger aangehouden. De man zou op straat hebben rondgelopen met een vuurwapen. Uiteindelijk heeft de politie een alarmpistool in beslag genomen, dat had de man verstopt in een nabijgelegen woning.

De meldkamer van de politie kreeg rond 4.20 uur een melding van een mogelijke schietpartij aan de Magazijnstraat. Naar aanleiding van die melding gingen verschillende agenten ter plaatse. Verschillende getuigen wisten een signalement te geven van de mogelijke schutter. Dat bleek een 28-jarige man te zijn die in de buurt van een appartementencomplex in de straat rondliep. Hij werd aangehouden door agenten en wist ze te vertellen dat hij in een van de woningen in de straat het wapen verstopt had. Daar is het wapen, een alarmpistool, in beslag genomen. De man is ingesloten voor verder onderzoek. Het is nog onduidelijk of er met het alarmpistool geschoten is.

To Top