112Vandaag

Noord-Brabant

Twee aanhoudingen na woninginbraak in Oosterhout

Politieauto met zwaailicht

Oosterhout – De politie hield zaterdagavond 13 januari een jongen (17) en een man (18) uit Oosterhout aan, nadat er op de Huize Limburgstraat een woninginbraak had plaatsgevonden. Het tweetal zit vast voor verder onderzoek.

De melder hoorde rond 21.00 uur een harde klap bij een woning en zag dat de voordeur openstond. De politie werd gealarmeerd en constateerde dat de voordeur van de woning was ingetrapt. In de woning bleek niemand aanwezig. Het is niet bekend of er tijdens de inbraak iets is buitgemaakt.

Verdachten
Enkele minuten na de melding zagen agenten op de Heer Arnoudstraat twee mannen lopen. Bij het zien van de politie renden zij weg. De 17-jarige jongen werd direct aangehouden, de 18-jarige man op de Hertogenlaan. Hun betrokkenheid bij de woninginbraak wordt onderzocht.

To Top