112Vandaag

Friesland

Politie zoekt overvallers supermarkt Leeuwarden

uniform politie

Leeuwarden – De politie is op zoek naar twee overvallers van een supermarkt aan de Wilgenstraat in Leeuwarden, die vrijdagavond rond 21 uur plaatsvond.

Twee onbekende mannen met een bivakmuts bedreigden het personeel en twee klanten met een mes en een vuurwapen. Ze gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor in de richting van de Eikenstraat. Een van hen zou een lange, licht getinte man zijn met een stoppelbaardje en een donkere glimmende jas met grijze capuchon. Ook de andere overvaller zou licht getint zijn.

Er is niemand gewond geraakt, wel is het personeel hevig geschrokken. De politie is direct een zoekactie gestart. Ook is via burgernet de hulp van het publiek ingeroepen. Dit heeft nog niet naar de verdachten geleid. De politie heeft sporenonderzoek gedaan en camerabeelden uit de winkel veiliggesteld.

To Top