112Vandaag

Provincies

Man met vuurwapen beroofd vrouw (60) in Rijswijk

Agent

Rijswijk – De recherche zoekt getuigen van een straatroof op de Henri Dunantlaan op donderdag 11 januari om 14.40 uur. Het slachtoffer, een 60-jarige Rijswijkse, liep op de Dr. H.J. van Mooklaan. Naast de aldaar gelegen supermarkt is een doorgang die leidt tot het kleine winkelcentrum waarvan de ingang aan de Henri Dunantlaan ligt. De Rijswijkse liep in deze doorgang toen er een man op haar afliep. Onder bedreiging van een vuurwapen beroofde de verdachte de vrouw van enkele persoonlijke eigendommen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement
De verdachte is een licht getinte man, 30 à 40 jaar oud, met een groot, fors postuur en een lengte van 1.85 à 1.90 meter. Verder heeft hij een spits gezicht, een lichte snor en een opvallend grote neus. De verdachte droeg donkere kleding en op zijn hoofd een rode muts.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze straatroof? Heeft u informatie voor de politie? Bel dan de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

To Top