112Vandaag

Noord-Brabant

Politie vermoedt verband tussen dode in flat Breda en beschieting van huizen

PD Breda

Breda – In het onderzoek naar de schietincidenten van zaterdag 6 januari jl. en het incident met vuurwapens van dinsdag 9 januari in de Roeselarestraat heeft de politie twee woningen doorzocht.

Op zaterdag 6 januari startte de politie een onderzoek naar aanleiding van twee schietincidenten kort achter elkaar. In de Ahornstraat en in de Hagehof werden twee woningen beschoten door nog onbekende personen.

Op dinsdag 9 januari 2018 om 6.00 uur vond er een incident in Breda plaats aan de Roeselarestraat waarbij sprake was van vuurwapens. Het is goed mogelijk dat deze twee incidenten met elkaar te maken hebben.

Het rechercheteam heeft in het kader van deze onderzoeken dinsdag 9 januari 2018 in de avond de eerder genoemde woning aan de Ahornstraat en een woning aan de Dieststraat doorzocht. De onderzoeken gaan onverminderd door, het Openbaar Ministerie en de politie hopen binnenkort meer informatie te geven.

To Top