112Vandaag

Noord-Brabant

Agente aangerand tijdens werkzaamheden in horeca Oss

aangerand

Afgelopen nacht omstreeks 03.00 uur waren een vrouwelijke en mannelijke agent aanwezig op de Eikenboomgaard in Oss. Rond dit tijdstip sloten de horecagelegenheden en waren er ongeveer 100 personen op straat aanwezig. De sfeer op straat was gespannen.

Toen de vrouwelijke agent in gesprek was met een van de bezoekers voelde zij dat ze plotseling erg hard in haar bil werd geknepen. Ze draaide zich direct om en zag dat er maar één persoon bij haar in de buurt liep. Deze persoon, een 18 jarige Ossenaar, werd direct door de agente vastgepakt en aangehouden.

De verdachte wordt verdacht van aanranding, belediging en mishandeling. Hij is ingesloten in het cellencomplex en zal door de afdeling zeden worden gehoord.

Afgelopen jaar lieten slachtoffers wereldwijd met hashtag #MeToo weten dat ook zij slachtoffer zijn geworden van seksuele intimidatie of geweld. Ben jij ook slachtoffer? Weet je niet of je aangifte wil doen maar zou je wel graag een informatief gesprek willen aanvragen? Meld je bij afdeling zeden via 0900-8844.

To Top