112Vandaag

Noord-Brabant

Man verwond huisgenoot met mes in Waalwijk

ambulance en politie

Waalwijk – Agenten hebben met behulp van diensthond Amok een 30-jarige man uit Waalwijk aan gehouden. Hij zou in zijn woning aan de Pietervredestraat een 31-jarige huisgenoot oppervlakkig hebben verwond met een mes.

De politie kreeg zaterdag 23 december rond 17.30 uur de melding van een ruzie in een woning. Toen ze bij het huis aankwamen stond het 31-jarige slachtoffer buiten. Hij had een oppervlakkige wond in zijn gezicht. De vermoedelijke dader zat nog in de woning. Omdat de agenten niet exact wisten wat ze binnen aan zouden treffen gingen agenten met een schild en diensthond naar binnen. Zo konden ze de verdachte veilig aanhouden. De man is afgevoerd naar het politiebureau. Hij maakte een verwarde indruk op de dienders.

To Top