112Vandaag

Noord-Brabant

Voorbijgangers redden chauffeur uit brandende vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Den Bosch – Een vrachtwagen is woensdagavond geheel uitgebrand na een botsing met een botsabsorber op de A2 bij Den Bosch. De chauffeur zat na het ongeval bekneld in de brandende vrachtwagen. Voorbijgangers wisten de chauffeur uit de vrachtwagen te krijgen nadat de vrachtwagen explodeerde meldt een agent.

De vrachtwagenchauffeur is met brandwonden over zijn gehele lichaam overgebracht naar het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg. Het ambulancepersoneel werd bij gestaan door het Mobiel Medisch Team uit Volkel.

Rijkswaterstaat verwacht dat het nog zeker tot de spits gaat duren om alles te herstellen. Het wegdek heeft flinke schade opgelopen door het ongeval. De botsabsorber stond daar in verbrand met asfalteerwerkzaamheden.

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

Uitgebrande vrachtwagen op de A2

To Top