112Vandaag

Noord-Brabant

Jongen (16) vast op verdenking diefstal bromfiets

arrestant in cel

Oosterhout – Politiemensen hebben maandagmiddag 18 december 2017 rond 14.45 uur op de Havenweg een 17-jarige Oosterhouter aangehouden op verdenking van diefstal of heling. De jongen reed op een gestolen bromfiets.

Een 46-jarige Oosterhouter had zondag 17 december 2017 aangifte gedaan van diefstal van zijn bromscooter. De tweewieler was zondag tussen 14.00 en 17.00 uur gestolen op De Vijzel. Maandagochtend 18 december zag een vriend van hem op de Havenweg twee jongens op de scooter rijden en waarschuwde de politie. Agenten stelden een onderzoek in en konden één van de jongens maandagmiddag aanhouden terwijl hij in het bezit was van de bromfiets. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet en zit nog vast.

To Top