112Vandaag

Noord-Holland

Aanhouding verdachte van overval uit 2015

Twee agenten drukken verdachte tegen de grond

Badhoevedorp – De recherche heeft afgelopen dinsdag een 25-jarige Amsterdamse aangehouden voor betrokkenheid bij een overval met geweld in Badhoevedorp.

Op donderdagmiddag 19 november 2015, werd een man uit Amsterdam beroofd op de Zeemanlaan in Badhoevedorp. De man had een groot geldbedrag bij zich. Hij werd door twee daders beroofd en mishandeld, waarna het tweetal er met het geld vandoor ging op een motorscooter. Onderzoek in de omgeving leverde helaas niets op.

In het onderzoek naar deze straatroof uit 2015 hebben rechercheurs begin deze week een 25-jarige Amsterdamse aangehouden. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij deze straatroof en zij werd dinsdag ingesloten en verhoord.

Het onderzoek naar de twee daders wordt voortgezet en meerdere aanhoudingen in de toekomst worden niet uitgesloten.

To Top