112Vandaag

Noord-Brabant

Nieuwe bewakingsbeelden van doorrijder ernstig ongeval zebrapad Breda

Bij het televisie programma Opsporing Verzocht zijn dinsdagavond nieuwe bewakingsbeelden getoond van een doorrijder na een aanrijding op een zebrapad op de Nieuwe Prinsenkade in Breda. De 34-jarige Robbie werd in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober frontaal geraakt toen hij de weg overstak. Hij raakte zwaargewond en de bestuurder van de auto, een donkerblauwe Citroën C3, reed zonder te twijfelen door.

De auto op het moment van aanrijding

De nieuwe bewakingsbeelden geven een beter inzicht in wie bij het incident betrokken waren. De nieuwe camerabeelden zijn van diezelfde dag, nog geen half uur na de aanrijding. Te zien is dat een auto van het met Citroën komt aanrijden bij een garagebedrijf aan het Hazepad in Breda en op de oprit parkeert.

Slachtoffer in revalidatiecentrum
Het slachtoffer, de 34-jarige Robbie, raakte zwaargewond. Hij is inmiddels aan het revalideren in een revalidatiecentrum, en kan een stukje lopen en zitten, maar praten lukt nog altijd niet. Het is de vraag of de man volledig zal herstellen.

 

To Top