112Vandaag

Noord-Brabant

Agenten vinden dure banden in auto van verdachten in Tilburg

politie controleert voertuig

Tilburg

Op 10 december rond 20.15 hebben agenten twee mannen aangehouden voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuig en mogelijk diefstal van dure autobanden.

Twee agenten die een surveillancedienst reden zagen een verdachte man overstappen van een auto in een andere. Dat voertuig stond bij de politie geregistreerd vanwege verdachte situaties. Daarom gaven de agenten de bestuurder een stopteken op de Hoevenseweg. In de auto zaten twee mannen (41, 33 jaar). In de auto zagen de agenten inbrekerswerktuig liggen. Ook hadden de mannen in de kofferbak meerdere jerrycans bij zich die naar diesel roken. Samen met deze twee mannen reden ze terug naar de eerste auto waaruit zij waren overgestapt. In die wagen lagen 12 banden (3 sets) met Mercedes velgen. Het was de agenten bekend dat er eerder dit jaar banden zijn ontvreemd in Waalwijk. De banden en velgen zijn in beslag genomen en de mannen zijn ingesloten voor verhoor. Onderzoek naar een mogelijk verband tussen de banden en de eerdere diefstal is gestart.

To Top