112Vandaag

Provincies

Pand beschoten in Utrecht, politie zoekt getuigen

Politiewagen met spoed

Utrecht – In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 november werd geschoten op een pand aan de Nijverheidsweg. De politie zoekt getuigen.

Dinsdagochtend trof de eigenaar gaten in het rolluik van het pand aan en belde de politie. Agenten kwamen en zagen dat er geschoten was op het pand. De recherche heeft de zaak in onderzoek, zo is er o.a. sporenonderzoek gedaan en buurtonderzoek uitgevoerd. Onderzocht wordt ook of een incident met een explosief aan de Nijverheidsweg hiermee te maken heeft. Dit gebeurde in de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 november. Bij beide incidenten raakte niemand gewond.

De recherche onderzoekt de zaak en vraagt getuigen, of mensen die meer weten hierover, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

To Top