112Vandaag

Buitenland

Politie vindt onthoofd lijk in koffer, ook menselijke resten gevonden op camping

Politieauto's in België

In hey Belgische Middelkerke is vannacht een lijk gevonden in een wagen. Het lichaam bleek onthoofd te zijn. Een politie eenheid die op weg was naar een alcoholcontrole hield rond twee uur in de Spermaliestraat een auto tegen met drie inzittenden die zich verdacht gedroegen. Tijdens de controle van het trio én de wagen werd in de koffer de lugubere ontdekking gedaan. De inzittenden gaven daarover een warrige uitleg.

Een tijdje later trof de politie op een camping in de buurt, Marva III, menselijke resten en grote hoeveelheden bloed aan in een caravan. In de caravan bevond zich ook een man. Hij werd, net als de drie inzittenden van de wagen met het lijk erin, opgepakt.

De politie is momenteel met een groot onderzoek bezig.

To Top