112Vandaag

Provincies

Politie jaagt op man die vrouwelijke dj April Grey uit Rotterdam verminkte

DJ Grey

De 29-jarige DJ April Grey wordt in de vroege ochtend van 4 september en 29 oktober na haar werk in Rotterdam twee keer aangevallen door een man. Beide keren verwondt hij haar in haar gezicht.

In de nacht van 2 op 3 september wordt het slachtoffer na haar werk in een uitgaansgelegenheid in de parkeergarage van de Kruiskade mishandeld. Rond 04:30 uur op de vroege zondagochtend pakt een man haar gezicht vast en slaat haar. De vrouw kan vluchten, maar raakt wel gewond aan haar wang. Mogelijk heeft de man een stuk glas of een ander scherp voorwerp in zijn handen, waardoor hij haar kan verwonden.

Ruim een maand later is de vrouw opnieuw slachtoffer van een mishandeling. Op 29 oktober loopt zij ’s nachts rond 03:00 uur (wintertijd) op de Coolsingel, wanneer ze iets tegen haar kaak voelt. Ze ziet een mes en een donkere hand. De dader rent weg zonder iets te zeggen. Het slachtoffer voelt aan haar kaak en ziet bloed. Later wordt de wond in het ziekenhuis met vijf hechtingen gedicht.

De politie gaat uit van één dader en heeft een signalement. Gezocht wordt naar een donkergetinte man van tussen de 20 en 30 jaar oud. Hij is ongeveer 1,75 lang, heeft een slank postuur en spreekt goed Nederlands, zonder accent. Zijn zwarte kroeshaar is gemillimeterd en hij heeft een pokdalig gezicht met veel littekens van vroegere acné. Bij het eerste incident droeg hij een pet.

To Top