112Vandaag

Noord-Brabant

Spookrijdende brommobiel veroorzaakt ongeval op de A59 bij Waalwijk

Vanmiddag rond 14:00 uur is een man in een brommobiel spook rijdend over de A59 Waalwijk gereden.

Foto: Erik Haverhals/FPMB

Volgens de politie begon de man zijn rit vermoedelijk vanaf de Laageindsestoep de A59 op gereden in tegengestelde richting Hooipolder de man heeft bij Waalwijk West de afslag gepakt en is daar frontaal in aanrijding gekomen met een busje wat de A59 op reed op de oprit.

Foto: Erik Haverhals/FPMB

De bestuurder van het busje heeft nog geprobeerd de brommobiel te ontwijken maar die bleef recht op hem af rijden verteld hij en een aanrijding was het gevolg. Wonder boven wonder raakten er niemand gewond.

Foto: Erik Haverhals/FPMB

De man uit de brommobiel van rond de 30 jaar uit Heesch was verward En wordt door zijn ouders opgehaald.

De politie heeft de aanrijding opgenomen en de man gehoord.

To Top