112Vandaag

Noord-Brabant

Geen aanwijzingen voor betrokkenheid van derde personen bij dood Bosch echtpaar

Dinsdagavond werden in een woning aan de Sleutelbloemstraat de dode lichamen aangetroffen van een man (60) en een vrouw (58), naar bleek de bewoners. In het politieonderzoek dat sinds die avond draait zijn geen aanwijzingen gevonden voor enige betrokkenheid van derde personen.

Geen aanwijzingen

Omdat de omstandigheden waaronder het echtpaar werd aangetroffen de nodige vragen opriep werd meteen een uitgebreid en minutieus forensisch sporenonderzoek in en om de woning uitgevoerd. Donderdag werd bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag sectie op beide lichamen verricht. Gedurende het onderzoek zijn geen aanwijzingen gevonden die duiden op betrokkenheid van derde personen bij de dood van het echtpaar.

Uit privacyoverwegingen en uit respect naar de slachtoffers en hun familie worden verder geen mededelingen gedaan over de zaak.

 

To Top