112Vandaag

Noord-Holland

23-jarige vrouw van fiets getrapt en zwaar mishandeld op Zeeburg

politie auto met zwaailicht

Een 23-jarige vrouw is vorige maand zwaar mishandeld op Zeeburg. Het gebeurde midden in de nacht en de politie is daarom op zoek naar getuigen van het geweldsmisdrijf.

Het slachtoffer fietste in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 oktober over de C.J. van Eesterenlaan. Ter hoogte van de Borneokade werd ze rond vier uur uit het niets hard van haar fiets getrapt. ‘Ze valt op de grond en wordt vervolgens mishandeld door een onbekende man’, meldt de politie.

Hevig verzet
De vrouw verzet zich hevig en weet uiteindelijk ook te vluchten, maar heeft wel ernstig letsel in haar gezicht opgelopen. Na afloop haar goudkleurige Huawei-smartphone kwijt. Als ze later teruggaat naar de plek des onheils, kan ze die niet meer vinden.

De politie zoekt getuigen van de mishandeling. Ook wil de recherche graag weten of Amsterdammers misschien iets weten over de verloren telefoon. ‘Heeft u de telefoon zien liggen of misschien meegenomen? Ook dan verzoekt de politie u contact op te nemen’, aldus de politie.

To Top