112Vandaag

Noord-Brabant

Twee woninginbrekers (19 en 24 jaar) opgepakt in Tilburg

Agenten hebben afgelopen nacht, woensdag 29 november, twee mannen (24 en 19 jaar) aangehouden nadat zij vermoedelijk hadden ingebroken in een woning aan het Insulindeplein in Tilburg.

Bewoonster kon een van de inbrekers vastpakken

Toen de bewoners vannacht rond 04.30 uur thuiskwamen zagen ze twee mannen uit de woning komen. De bewoonster kon een van de inbrekers vastpakken en rende met hem mee terwijl de politie werd gewaarschuwd. De verdachte wist te ontkomen. Agenten zagen het duo op de Insulindestraat lopen. De 24-jarige man werd direct gearresteerd. De tweede persoon vluchtte weg. Agenten en een diensthond hebben naar hem gezocht. De diensthond vond een gestolen laptop terug.  Later werd de tweede verdachte in zijn woning aangehouden.

To Top