Twee studenten in kritieke toestand aangetroffen in Tilburg

ambulance
Stockfoto

Tilburg – De politie is vrijdagmorgen een onderzoek gestart naar aanleiding van de vondst van twee bewusteloze mannen. Er zou sprake kunnen zijn van (verkeerd) drugsgebruik.

Op vrijdag 10 november 2017 om 4.57 uur kwam er een paniekmelding vanuit een woning aan de Oude Goirleseweg. Een bewoner had daar twee medebewoners bewusteloos aangetroffen. Politie en ambulance spoedden zich naar die woning. Er lagen inderdaad twee mannen. Ambulancepersoneel kon ze niet bij kennis brengen en ze zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn daar direct opgenomen op de intensive care. Hun toestand is zorgwekkend.

Onderzoek
De politie startte een onderzoek naar de toedracht. Uit de eerste verhoren van getuigen blijkt dat er een mogelijkheid bestaat dat ze, in het uitgaansleven van de binnenstad van Tilburg, te veel of verkeerde drugs gebruikt hebben. Het onderzoek is in volle gang.