112Vandaag https://112vdg.nl Sat, 25 Jan 2020 22:46:51 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.2 https://i2.wp.com/112vdg.nl/wp-content/uploads/2017/12/cropped-qtpM9eAv_400x400-1.jpg?fit=32%2C32&ssl=1 112Vandaag https://112vdg.nl 32 32 137998947 Politie arresteert 15-jarige verdachte na gewelddadige diefstal en heeft bijvangst https://112vdg.nl/2020/01/26/politie-arresteert-15-jarige-verdachte-na-gewelddadige-diefstal-en-heeft-bijvangst/ Sun, 26 Jan 2020 01:00:06 +0000 https://112vdg.nl/?p=46675 Middelburg – Een 15-jarige Middelburger is vrijdag 24 januari 2020 omstreeks 23.35 uur door de politie tijdens een uitgebreide zoekactie op de Overloper aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij een diefstal gevolgd door geweld in een horecazaak op de Markt. Tijdens de actie werden ook nog twee inzittenden van een auto aangehouden nadat in hun […]

Het bericht Politie arresteert 15-jarige verdachte na gewelddadige diefstal en heeft bijvangst verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Middelburg – Een 15-jarige Middelburger is vrijdag 24 januari 2020 omstreeks 23.35 uur door de politie tijdens een uitgebreide zoekactie op de Overloper aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij een diefstal gevolgd door geweld in een horecazaak op de Markt. Tijdens de actie werden ook nog twee inzittenden van een auto aangehouden nadat in hun auto wapens, inbrekersgereedschap en drugs waren aangetroffen.

De politie kreeg om 22.35 uur een melding dat er een overval was gepleegd op een horecazaak op de Markt. Bij navraag bleek dat het feitelijk niet om een overval ging maar om de diefstal van een geldkistje. Een medewerker van de zaak zag twee jongens naar buiten rennen waarvan één een geldkistje in zijn handen had. Een medewerker rende achter de dieven aan. Hij werd tijdens de achtervolging door een van de daders bedreigd met een mes. Het duo splitste zich op waarna de medewerker hen uit het oog verloor. De politie stelde met zeven eenheden een uitgebreid onderzoek in. Daarbij werd een 15-jarige jongen als verdachte aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt door de recherche onderzocht. Ook wordt het onderzoek naar de tweede dader voortgezet.

Bijvangst
Tijdens de zoekactie zijn omstreeks 23.25 uur op de Dam een 20-jarige Middelburger en een 22-jarige man uit Vlissingen aangehouden. De agenten controleerden de auto van de twee mannen. In het voertuig hing een hennepgeur. In de auto werd niet alleen hennep en hasj maar ook inbrekerswerktuigen, een patroon, drie messen waaronder een vlindermes en een mogelijk gestolen goed aangetroffen. De twee inzittenden zijn vanwege de aangetroffen zaken aangehouden.

Het bericht Politie arresteert 15-jarige verdachte na gewelddadige diefstal en heeft bijvangst verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46675
Mensenhandel, afdreiging én uitlokking moord in een opmerkelijk onderling verband https://112vdg.nl/2020/01/26/mensenhandel-afdreiging-en-uitlokking-moord-in-een-opmerkelijk-onderling-verband/ Sat, 25 Jan 2020 23:00:39 +0000 https://112vdg.nl/?p=46636 De rechtbank in Leeuwarden behandelde deze week zaken die op twee verschillende dagen gepland waren maar die een opmerkelijk onderling verband hebben. Dinsdag stonden twee mannen terecht voor mensenhandel, het voordeel trekken uit seksuele uitbuiting, afdreiging en mishandeling waarbij een 35-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam het slachtoffer was. Gisteren staat dit zelfde slachtoffer als verdachte voor […]

Het bericht Mensenhandel, afdreiging én uitlokking moord in een opmerkelijk onderling verband verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
De rechtbank in Leeuwarden behandelde deze week zaken die op twee verschillende dagen gepland waren maar die een opmerkelijk onderling verband hebben. Dinsdag stonden twee mannen terecht voor mensenhandel, het voordeel trekken uit seksuele uitbuiting, afdreiging en mishandeling waarbij een 35-jarige vrouw uit Hardinxveld-Giessendam het slachtoffer was. Gisteren staat dit zelfde slachtoffer als verdachte voor de rechtbank op verdenking van een mislukte uitlokking tot moord. Hoe zit dit in elkaar?

De 35-jarige vrouw zat samen met de 34-jarige verdachte uit Elburg vrijwillig in de prostitutie. Deze vrijwilligheid hield na enige tijd op. De man mishandelde haar en hield al haar inkomsten voor zichzelf. De vrouw wilde uit deze situatie ontsnappen en zag geen andere uitweg dan de Elburger om het leven te laten brengen. Daarvoor benaderde zij een 45-jarige man uit Sneek. Zij maakte afspraken met de Sneker om de ‘klus’ voor € 11.000,00 uit te laten voeren. Hij ontving het geld maar de opdracht bleef steken in de voorbereidingsfase. Daarna begon man uit Sneek de vrouw te bedreigen door te zeggen dat hij de opgenomen gesprekken rond de te plannen moord zou gaan delen tenzij zij hem geld zou betalen. Hij gaf aan dat zij in de prostitutie moest werken om hem zo te betalen. Zij heeft uiteindelijk € 26.000,00 aan hem betaald.

Eisen
De officier eiste tegen de 34-jarige man uit Elburg 24 maanden gevangenisstraf waarvan vier maanden voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. Hij wordt verdacht van het voordeel trekken uit seksuele uitbuiting, mishandeling, voorhanden hebben van een vuurwapen en witwassen. Het witwassen ziet op het voor zich zelf houden van de inkomsten van de vrouw.

De 45-jarige man uit Sneek hoorde 42 maanden waarvan vier voorwaardelijk tegen zich eisen voor afdreigen, het voordeel trekken uit seksuele uitbuiting, witwassen en bezit van een boksbeugel en een nep-vuurwapen. Hier gaat het bij witwassen om de besteding van het geld dat hij ontving uit de afdreiging. Hij zou daar vakanties en cadeaus van hebben betaald.

Wat het OM betreft is de mislukte uitlokking tot moord wettig en overtuigend te bewijzen en eist tegen de 35-jarige vrouw twaalf maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf.

Op 31 januari wordt het onderzoek in alle zaken gesloten waarna de rechtbank op 11 februari uitspraak doet.

Het bericht Mensenhandel, afdreiging én uitlokking moord in een opmerkelijk onderling verband verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46636
Onvoorwaardelijke celstraffen geëist voor voetbalrellen Den Bosch: “barbaars gedrag” https://112vdg.nl/2020/01/25/onvoorwaardelijke-celstraffen-geeist-voor-voetbalrellen-den-bosch-barbaars-gedrag/ Sat, 25 Jan 2020 22:00:54 +0000 https://112vdg.nl/?p=46652 Op woensdag 22 mei 2019 werd in stadion De Vliert in ‘s-Hertogenbosch een belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld. FC Den Bosch speelde in de play-offs voor toegang tot de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. Wat een gezellige voetbalavond had moeten worden, liep uit op een massale veldslag. Gisteren stonden veertien relschoppers voor de rechter. Het […]

Het bericht Onvoorwaardelijke celstraffen geëist voor voetbalrellen Den Bosch: “barbaars gedrag” verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Op woensdag 22 mei 2019 werd in stadion De Vliert in ‘s-Hertogenbosch een belangrijke voetbalwedstrijd gespeeld. FC Den Bosch speelde in de play-offs voor toegang tot de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles uit Deventer. Wat een gezellige voetbalavond had moeten worden, liep uit op een massale veldslag. Gisteren stonden veertien relschoppers voor de rechter. Het Openbaar Ministerie (OM) eiste onvoorwaardelijke celstraffen: “Het gooien met putdeksels en andere voorwerpen richting agenten en paarden, het slaan met riemen en het vernielen van politievoertuigen is barbaars gedrag.”

De wedstrijd zelf verliep nagenoeg probleemloos. In de laatste minuut scoorde Go Ahead Eagles echter, waardoor FC Den Bosch uitgeschakeld werd en een kans op promotie misliep. Op dat moment sloeg de sfeer om. Supporters van FC Den Bosch bedekten bij het verlaten van het stadion hun gezichten, deden hun capuchons op en probeerden bij de supporters van Go Ahead Eagles te komen. De supporters uit Deventer moesten door de politie naar bussen worden begeleid en zijn onder politiebegeleiding vertrokken.

Confrontaties
Het waren vervolgens de agenten die het moesten ontgelden: “Ze kregen van alles naar hun hoofd geslingerd. Van putdeksels, stenen, tot fietsen, dranghekken en vuurwerk. Men trok de riem uit de broek en sloeg ermee richting politieagenten, richting paarden en richting voertuigen. Er werd gescholden, gedreigd en gespuugd. Er werd geprobeerd de ruiters van hun paarden te trekken, er werd getrokken aan schilden van ME’ers om hen uit de linie te krijgen”, zo vertelt de officier van justitie. Volgens het OM is het een wonder dat het bij agenten bij schrammen en blauwe plekken is gebleven. Dit gold niet voor de paarden: “Meerdere politiepaarden raakten gewond die avond. Een aantal van hen heeft schrammen opgelopen, verwondingen aan de benen en de rug, flinke kneuzingen en bulten op het lichaam.”

Diepe indruk
Aan de hand van de beschikbare camerabeelden, zijn vervolgens meerdere mannen als verdachte aangemerkt: “Na het lezen van dit dossier en het bekijken van deze beelden, waren wij geschokt, gefrustreerd en boos. De gebeurtenissen van die avond hebben er echt ingehakt. Voor een groot deel van de agenten was de inzet in mei het hevigste incident dat men in hun carrière had meegemaakt. Ze zijn opgeleid om in grote groepen mensen en bij stressvolle situaties hun werk te doen. Maar die avond was er sprake van dusdanig geweld, dusdanige agressie: daar is niemand tegen opgewassen. Ze werden in het nauw gedreven. De aanwezig supporters waren erop uit om de agenten en paarden pijn te doen, om moedwillig chaos te veroorzaken. Meerdere politieagenten vertelden ons dat het die avond door hun hoofd is geschoten of het vuurwapen moest worden gebruikt. En niet om iemand aan te houden, maar om zichzelf te kunnen redden.”

Barbaars gedrag
Tegen alle verdachten is inmiddels een stadionverbod door de KNVB opgelegd. Ook heeft de gemeente gebiedsverboden opgelegd: “Het gooien met putdeksels en andere voorwerpen richting agenten en paarden, het slaan met riemen en het vernielen van politievoertuigen is barbaars gedrag. Bovendien kost dit soort gedrag de samenleving ieder jaar handen met geld.” Het OM acht dan ook oplegging van een deels onvoorwaardelijke gevangenisstraffen een passende reactie. Het varieert van één tot vier maanden. Het voorwaardelijke strafdeel zal voor eenieder hetzelfde zijn. Voor iedereen geldt eenzelfde stok achter de deur, mochten zij nog een keer in een dergelijke situatie verzeild raken. Voor de hoogte van de onvoorwaardelijke gevangenisstraf is gekeken naar het aandeel van de verdachte en hun strafblad.”

Schadevergoeding
Er zijn in totaal zes vorderingen ingediend door de bereden politie, één vordering voor alle voertuigen en twaalf vorderingen van de ME. Alle vorderingen zijn goed onderbouwd en gestaafd met jurisprudentie. Het OM vraagt om alle gevorderde schade hoofdelijk aan alle verdachten toe te wijzen. Dit is een totaalbedrag van 31.076,90 euro. Daarbij vragen wij dat de verdachten tevens worden veroordeeld tot voldoening van de wettelijke rente en worden veroordeeld tot de schadevergoedingsmaatregel.

Het bericht Onvoorwaardelijke celstraffen geëist voor voetbalrellen Den Bosch: “barbaars gedrag” verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46652
Politie zoekt getuigen van mogelijk schietincident op parkeerplaats in Brunssum https://112vdg.nl/2020/01/25/politie-zoekt-getuigen-van-mogelijk-schietincident-op-parkeerplaats-in-brunssum/ Sat, 25 Jan 2020 21:00:56 +0000 https://112vdg.nl/?p=46648 Brunssum – De politie is op zoek naar getuigen van een incident op de parkeerplaats van de Akerstraat in Brunssum. Er was sprake van een dreigende situatie waarbij twee personenauto’s betrokken waren. Getuigen verklaren dat ze een schot hebben gehoord. De politie onderzoekt de zaak en schakelt de hulp van het publiek in. Woensdagmiddag 22 […]

Het bericht Politie zoekt getuigen van mogelijk schietincident op parkeerplaats in Brunssum verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Brunssum – De politie is op zoek naar getuigen van een incident op de parkeerplaats van de Akerstraat in Brunssum. Er was sprake van een dreigende situatie waarbij twee personenauto’s betrokken waren. Getuigen verklaren dat ze een schot hebben gehoord. De politie onderzoekt de zaak en schakelt de hulp van het publiek in.

Woensdagmiddag 22 januari, omstreeks 17.00 uur, kwam bij de politie de melding binnen van getuigen die zagen dat er twee mannen uit een donkerkleurige auto stapten nadat de auto was komen aanrijden op de parkeerplaats aan de Akerstraat. De auto stopte in de buurt van een lichte auto die er geparkeerd stond. Uit de donkere auto stapten twee mannen die aan beide kanten van de lichte auto gingen staan. De twee mannen droegen een bivakmuts en ze droegen volgens de melders een vuurwapen. Er ontstond een conflict waarbij vermoedelijk de ruit van het linker portier sneuvelde. Na dit voorval vertrokken beide auto’s met hoge snelheid. Vanuit de parkeerplaats reden ze via de rotonde Akerstraat, Heerenweg in onbekende richting.

Heeft u iets gezien?
De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien hebben op woensdagmiddag rond 17.00 uur. Beide auto’s verlieten met hoge snelheid de parkeerplaats. Vermoedelijk is de linker voorruit van de lichte auto kapot. Was u getuige van dit voorval of heeft u de auto’s zien (weg)rijden? Heeft u andere informatie over deze zaak? De politie komt graag met u in contact. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het tipformulier.

Het bericht Politie zoekt getuigen van mogelijk schietincident op parkeerplaats in Brunssum verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46648
Gevangenisstraffen geëist tegen dochters en ex-partners drugsverdachten https://112vdg.nl/2020/01/25/gevangenisstraffen-geeist-tegen-dochters-en-ex-partners-drugsverdachten/ Sat, 25 Jan 2020 20:00:49 +0000 https://112vdg.nl/?p=46645 Het OM heeft gevangenisstraffen geëist tegen de dochters en ex-partners van de hoofdverdachten in een internationaal drugsproces. De vrouwen van 24, 30, 32, 41 en 50 jaar uit Barendrecht, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel stonden donderdag en vrijdag terecht bij de rechtbank Rotterdam omdat zij volgens het OM met maandelijkse financiële toelagen, kostbare horloges […]

Het bericht Gevangenisstraffen geëist tegen dochters en ex-partners drugsverdachten verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Het OM heeft gevangenisstraffen geëist tegen de dochters en ex-partners van de hoofdverdachten in een internationaal drugsproces. De vrouwen van 24, 30, 32, 41 en 50 jaar uit Barendrecht, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel stonden donderdag en vrijdag terecht bij de rechtbank Rotterdam omdat zij volgens het OM met maandelijkse financiële toelagen, kostbare horloges en auto’s jarenlang hebben geprofiteerd van de misdaad.

De officieren van justitie van het Landelijk Parket eisten gevangenisstraffen van twee tot negen maanden tegen de vijf vrouwen vanwege witwassen. Tegen de twee hoofdverdachten in het megaproces zijn vorige week gevangenisstraffen van 11 en 12 jaar geëist.

De drie dochters en ex-partner van de man die wordt gezien als een internationaal opererende drugsmakelaar ontvingen jarenlang maandelijks geldbedragen van 1000 euro en meer. Auto’s werden aangeschaft en vermoedelijk contant betaald met duizenden euro’s misdaadgeld in biljetten van 500 euro. Ook werden Rolex horloges betaald met contante geldbedragen van meer dan 10.000 euro.

Een van de dochters zou ook fictief loon hebben ontvangen en met crimineel geld de aanbetaling van een woning hebben gedaan. Haar zus zou ook een keuken met het contante drugsgeld hebben aangeschaft.

De vrouwen hebben volgens het OM op geen enkele wijze een aannemelijke verklaring gegeven over de herkomst van de geldbedragen, in totaal ongeveer 350.000 euro. De ex-partner van de andere hoofdverdachte stond terecht omdat op twee bankrekeningen enkele tienduizenden euro’s aan contant geld is gestort.

Nachtkastje
Bij de doorzoeking van haar woning zijn allerlei bonnetjes aangetroffen van contante aankopen voor een totaalbedrag van meer dan 33.000 euro. In een nachtkastje in een slaapkamer lagen 10 biljetten van 500 euro. Op andere plekken in de woning werd zo’n 10.000 euro contant geld gevonden. De verklaring van de vrouw dat het om spaargeld gaat is volgens het OM hoogst onwaarschijnlijk.

De rechtbank doet op 17 februari uitspraak.

Het bericht Gevangenisstraffen geëist tegen dochters en ex-partners drugsverdachten verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46645
Negen jaar cel en tbs geëist voor verkrachting Arnhem https://112vdg.nl/2020/01/25/negen-jaar-cel-en-tbs-geeist-voor-verkrachting-arnhem/ Sat, 25 Jan 2020 19:00:23 +0000 https://112vdg.nl/?p=46642 “Kerst zal voor haar nooit meer hetzelfde zijn, het leven van het slachtoffer zal nooit meer hetzelfde zijn. Het vrije gevoel, het gevoel dat ze onbezorgd kan gaan en staan waar ze wil, is weg. Op Eerste Kerstdag 2018 heeft de verdachte haar leven kapotgemaakt.” Dat zei de officier van justitie vrijdag in de strafzaak […]

Het bericht Negen jaar cel en tbs geëist voor verkrachting Arnhem verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
“Kerst zal voor haar nooit meer hetzelfde zijn, het leven van het slachtoffer zal nooit meer hetzelfde zijn. Het vrije gevoel, het gevoel dat ze onbezorgd kan gaan en staan waar ze wil, is weg. Op Eerste Kerstdag 2018 heeft de verdachte haar leven kapotgemaakt.”

Dat zei de officier van justitie vrijdag in de strafzaak tegen een 27-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats. Hij stond voor de rechtbank in Arnhem terecht voor onder meer verkrachting van een 69-jarige vrouw op Eerste Kerstdag 2018 aan de Rosendaalseweg in Arnhem. De officier eiste een gevangenisstraf van negen jaar en tbs met dwangverpleging.

De officier heeft hem poging tot doodslag, verkrachting en poging tot afpersing en/of diefstal met geweld ten laste gelegd. De verdachte ontkent, maar volgens de officier is er meer dan voldoende bewijs voor alle feiten. Zo is de man in de directe omgeving van de plaats delict aangehouden en voldoet hij aan het signalement dat getuigen hebben gegeven. Verder zijn er DNA-sporen van de man aangetroffen op het slachtoffer en lag zijn telefoon op de plek waar de vrouw is gevonden.

De verdachte zou hebben geprobeerd haar keel dicht te drukken, waardoor de vrouw haar bewustzijn verloor. Ze liep ernstig letsel op. De officier vindt daarom dat er sprake is van een poging tot doodslag – met zijn handelingen heeft de man de aanmerkelijke kans op de dood van de vrouw aanvaard. Ook zou hij geld afhandig hebben willen maken. Hij zou de vrouw daarbij hebben bedreigd met een mes.

De officier vindt een forse, langdurige gevangenisstraf op zijn plaats. Ze vroeg daarnaast om tbs met dwangverpleging. Een klinische behandeling acht ze noodzakelijk vanwege de (volgens rapportages) gebrekkige ontwikkeling en ziekelijke stoornis van verdachte, die als verminderd toerekeningsvatbaar wordt gezien. “Tbs met dwang is de enige mogelijkheid om de maatschappij tegen deze man te beschermen.”

Het bericht Negen jaar cel en tbs geëist voor verkrachting Arnhem verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46642
Verdachte schietpartij Alexandrium langer vast https://112vdg.nl/2020/01/25/verdachte-schietpartij-alexandrium-langer-vast/ Sat, 25 Jan 2020 18:00:45 +0000 https://112vdg.nl/?p=46639 De 31-jarige Rotterdamse die afgelopen dinsdag werd aangehouden in verband met de schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium blijft voorlopig langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris gisteren bepaald. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij dit schietincident in september 2019. Daarnaast onderzoekt het OM ook haar betrokkenheid bij de carjacking die na het schietincident plaatsvond. Schietincident Dinsdagochtend […]

Het bericht Verdachte schietpartij Alexandrium langer vast verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
De 31-jarige Rotterdamse die afgelopen dinsdag werd aangehouden in verband met de schietpartij bij winkelcentrum Alexandrium blijft voorlopig langer vastzitten. Dat heeft de rechter-commissaris gisteren bepaald. De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij dit schietincident in september 2019. Daarnaast onderzoekt het OM ook haar betrokkenheid bij de carjacking die na het schietincident plaatsvond.

Schietincident
Dinsdagochtend 10 september komt er rond half tien een melding binnen bij de politie: er wordt geschoten bij het winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Twee inzittenden van een Range Rover ontsnapten daarbij aan de dood, net als tientallen omstanders. Niemand raakte gewond. De daders, vermoedelijk een man en een vrouw, carjackten daarna een Audi.

Een groot onderzoek werd gestart. De hulp van het publiek werd ingeroepen via social media en opsporingsprogramma’s Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht. Daar werden onder andere de beelden van het schieten getoond. Dat leidde afgelopen dinsdag tot de aanhouding van een 31-jarige Rotterdamse.

Het onderzoek gaat verder en de politie komt nog steeds graag in contact met mensen die informatie hebben. Heeft u tips? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070 of als u liever anoniem blijft met 0800-7000.

Het bericht Verdachte schietpartij Alexandrium langer vast verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46639
Slachtoffer autocrash Arnhem moet zijn voet missen https://112vdg.nl/2020/01/25/slachtoffer-autocrash-arnhem-moet-zijn-voet-missen/ Sat, 25 Jan 2020 17:00:09 +0000 https://112vdg.nl/?p=46670 Arnhem – Paco Geutjes, voetballer bij voetbalclub RKHVV in Huissen, is één van de slachtoffers van het ongeluk afgelopen nacht in Arnhem. Hij zal zijn voet moeten missen schrijft GelreNieuws Dat meldt de familie tegenover Omroep Gelderland. De 21-jarige uit Lobith wordt in kunstmatige coma gehouden. Geutjes speelde voor het eerst in de hoofdmacht van […]

Het bericht Slachtoffer autocrash Arnhem moet zijn voet missen verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Arnhem – Paco Geutjes, voetballer bij voetbalclub RKHVV in Huissen, is één van de slachtoffers van het ongeluk afgelopen nacht in Arnhem. Hij zal zijn voet moeten missen schrijft GelreNieuws

Dat meldt de familie tegenover Omroep Gelderland. De 21-jarige uit Lobith wordt in kunstmatige coma gehouden. Geutjes speelde voor het eerst in de hoofdmacht van de Huissense voetbalclub. Eerder speelde hij ook al bij JVC Cuijk, Achilles’29 en bij de beloften van De Graafschap.

De voetbalvereniging heeft inmiddels op hun website laten weten dat de wedstrijd zondag tussen Orion en RKHVV in Nijmegen niet door gaat.

Inmiddels is er ook al meer bekend over een andere inzittende. Zo zat Youri Roseboom uit Duiven ook in de auto. Hij voetbalde in het beloftenteam van FC Eindhoven.

Het bericht Slachtoffer autocrash Arnhem moet zijn voet missen verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46670
Vermiste Harm Buist dood gevonden in weiland https://112vdg.nl/2020/01/25/vermiste-harm-buist-dood-gevonden-in-weiland/ Sat, 25 Jan 2020 16:28:54 +0000 https://112vdg.nl/?p=46662 Opende – De 50-jarige Harm Buist is zaterdagmiddag dood aangetroffen in een weiland. Hij was sinds donderdagavond rond 23:00 uur vermist. Hij was voor het laatst gezien aan de Ontginningsweg in het Groningse Opende. Harm werd zaterdagmiddag dood aangetroffen in een weiland in Opende. De politie doet onderzoek, maar gaat voor als nog niet uit […]

Het bericht Vermiste Harm Buist dood gevonden in weiland verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Opende – De 50-jarige Harm Buist is zaterdagmiddag dood aangetroffen in een weiland. Hij was sinds donderdagavond rond 23:00 uur vermist.

Hij was voor het laatst gezien aan de Ontginningsweg in het Groningse Opende. Harm werd zaterdagmiddag dood aangetroffen in een weiland in Opende. De politie doet onderzoek, maar gaat voor als nog niet uit van een misdrijf.

Het bericht Vermiste Harm Buist dood gevonden in weiland verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46662
Inbreeksters aangehouden dankzij alerte buurtbewoner https://112vdg.nl/2020/01/25/inbreeksters-aangehouden-dankzij-alerte-buurtbewoner/ Sat, 25 Jan 2020 16:00:54 +0000 https://112vdg.nl/?p=46633 Nieuwegein – Agenten hielden donderdag 23 januari drie vrouwen uit Nieuwegein aan nadat deze op de Heemraadlaan in Leiderdorp hadden ingebroken en daarna met een auto waren gevlucht. Omstreeks 16.40 uur kwam de melding binnen dat een buurtbewoner had gezien dat er door drie vrouwen was ingebroken in een woning aan de Heemraadlaan. Omdat de […]

Het bericht Inbreeksters aangehouden dankzij alerte buurtbewoner verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
Nieuwegein – Agenten hielden donderdag 23 januari drie vrouwen uit Nieuwegein aan nadat deze op de Heemraadlaan in Leiderdorp hadden ingebroken en daarna met een auto waren gevlucht.

Omstreeks 16.40 uur kwam de melding binnen dat een buurtbewoner had gezien dat er door drie vrouwen was ingebroken in een woning aan de Heemraadlaan. Omdat de getuige het kenteken kon doorgeven van de vluchtauto die door de vrouwen gebruikt was, was al snel bekend dat de auto in Nieuwegein thuis zou horen. Nadat een zoektocht in de omgeving van Leiderdorp aanvankelijk niets opleverde, werd de auto later gezien toen de bestuurder in de buurt van Nieuwegein wilde gaan tanken. Daar werden de inzittenden, drie vrouwen uit Nieuwegein van 34, 43 en 43 jaar oud, aangehouden. Zij zijn op een politiebureau ingesloten voor verhoor.

Bel 112
In dit geval konden de verdachten worden aangehouden dankzij een oplettende buurtbewoner die in actie kwam. Na een inbraak blijkt achteraf echter ook vaak dat buren iets opvallends hebben gezien. En dat ze de politie niet belden, omdat ze dachten dat het toch niets was. Ook als u twijfelt, kunt u 112 bellen. Want de politie komt liever een keer te veel dan te weinig. Dankzij uw tip kan de politie inbraken voorkomen. Twijfel dus niet bij verdachte omstandigheden en bel 112.

Het bericht Inbreeksters aangehouden dankzij alerte buurtbewoner verscheen eerst op 112Vandaag.

]]>
46633