112Vandaag

Noord-Holland

Handgemeen tussen meerdere personen

politie

Hoofddorp – Op dinsdag 10 mei hield de politie vier mannen aan na een conflict op de Dirk Storklaan in Hoofddorp. Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met getuigen. In het bijzonder richt de politie zich op personen die de ruzie mogelijk gefilmd hebben.

Rond 17:30 uur kreeg de politie een melding van een ruzie op de Dirk Storklaan. Ter plaatse zagen agenten dat er een handgemeen gaande was tussen vier personen. Meerdere personen hadden zichtbaar letsel aan het hoofd. De agenten hebben de partijen gescheiden en alle betrokkenen aangehouden. Twee Hoofddorpers (52 en 22 jaar), een 51-jarige man uit Nieuw-Vennep en een 51-jarige man met onbekend woonadres zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

To Top