112Vandaag

Binnenland

Storing bij Thuisbezorgd, bestellingen komen niet bij restaurants binnen

pizza

Maaltijdbezorgingsbedrijf Thuisbezorgd.nl heeft te maken met een storing. Klanten kunnen wel een bestelling plaatsen en betalen via de website of app, maar restaurants krijgen de bestellingen niet binnen.

“Er is inderdaad sprake van een storing. Onze teams zijn dit aan het onderzoeken en werken er hard aan om het zo snel mogelijk op te lossen”, laat het bedrijf aan de NOS weten.

Op allestoringen.nl worden sinds 17.30 uur meldingen gedaan door klanten. Sinds 19.15 uur zijn het er meer dan 1000 per kwartier. Ook beklagen mensen zich op Twitter dat zij wel hebben betaald, maar van het restaurant moesten horen dat er sprake is van een storing.

Het bedrijf adviseert klanten op Twitter om een bericht achter te laten met het bestelnummer en hun e-mailadres. Ook kunnen mensen een telefoonnummer bellen.

To Top