112Vandaag

Noord-Brabant

Slachtoffer Bergen op Zoom is 55-jarige Yilmaz Yeral

Yilmaz Yeral
Yilmaz Yeral

Bergen op Zoom – Het slachtoffer van een van de schietpartijen in Bergen op Zoom dinsdagavond is aan zijn verwondingen bezweken. Het gaat om Bergenaar Yilmaz Yeral (55) schrijft boevennieuws.pro.

De eerste schietpartij vond iets na 18.30 uur plaats in de Wouwsestraatweg. Het zwaargewonde slachtoffer werd aangetroffen op een grasveld voor theehuis de Theepot. Volgens Omroep Brabant zou de man door zijn hoofd zijn geschoten. Bij een tankstation aan de Wouwsestraatweg werd een achtergelaten zwarte Audi Q5 aangetroffen met meerdere kogelgaten erin. Hulpdiensten waren al snel in grote getalen aanwezig. Yilmaz Yeral werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. Hier overleed hij later alsnog aan zijn verwondingen.

Een arrestatieteam hield in de loop van dinsdagavond drie verdachten aan. Twee werden in een woning aan de Wouwsestraatweg aangehouden. Zij zijn inmiddels, op woensdagochtend, vrijgelaten. Volgens de politie waren zij niet betrokken bij de schietpartij. Een derde verdachte (29), een man uit Bergen op Zoom, zit nog vast. Het is onbekend waar hij in de boeien is geslagen: daar doet de politie geen uitspraken over.

To Top