112Vandaag

Buitenland

Autopsie bevestigt: lichaam in bos is van vermiste Gabby Petito

Gabby Petito
Gabby Petito

Het lichaam dat zondag in een bos in de Amerikaanse staat Wyoming werd gevonden, is dat van Gabby Petito. Dat bevestigd de advocaat van de familie vandaag. De 22-jarige vrouw verdween tijdens een kampeertrip door de VS met haar verloofde.

FBI-onderzoekers kondigden zondag aan dat op een afgelegen camping in Bridger-Teton National Forest menselijke resten waren ontdekt die vermoedelijk afkomstig waren met de vermiste vrouw.

Volgens de autopsie werd de vrouw vermoord. De FBI laat weten dat Petito’s verloofde, Brian Laundrie, een persoon van belang is in het onderzoek. “Iedereen met informatie over de rol van de heer Laundrie in deze zaak of zijn huidige verblijfplaats moet contact opnemen met de FBI,” aldus de FBI.

To Top