112Vandaag

Gelderland

Verdachte situatie op station Apeldoorn, DSI ter plaatse

DSI
Stockfoto: Politie

Apeldoorn – Door een verdachte situatie op station Apeldoorn is op dit moment geen treinverkeer mogelijk van en naar dat station. De politie is met veel mensen en middelen aanwezig.

Reizigers kregen rond 15.30 uur het verzoek het station onmiddellijk te verlaten op last van de politie. Bij het station staat wel een trein stil met de passagiers er nog in, meldt een fotocorrespondent. Het gaat mogelijk om een intercity richting Enschede. Boven de stad vliegt een politiehelikopter en de Dienst Speciale Interventies is aanwezig zijn.

De politie bevestigt dat er een trein stil staat op het rangeerterrein wegens een verdachte situatie. “Daarover hebben we een melding gekregen, en we doen nu onderzoek”, zegt een politiewoordvoerster. Meer details kan de politie nog niet geven.

De NS geeft aan dat de treinen mogelijk om 18.00 uur weer gaan rijden.

 

To Top