112Vandaag

Binnenland

Vader op Mallorca doodgeschopte Carlo (27) doet zijn verhaal

In het onderzoek naar de mishandelingen op Mallorca in de nacht van dinsdag 13 op woensdag 14 juli 2021, kan de politie nog hulp gebruiken om de gebeurtenissen 100% duidelijk te krijgen. Eén van de incidenten kostte de 27-jarige Carlo Heuvelman het leven.

Zes verdachten, allen mannen van 18 en 19 jaar oud uit Hilversum, zitten in voorlopige hechtenis. Vier van hen worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Carlo Heuvelman.

Oproep: getuigen en beelden
De politie heeft meer dan vijftig getuigen gesproken en heel veel beeldmateriaal onderzocht. Er zijn echter getuigen die opnamen beschrijven die het onderzoeksteam nog niet heeft gezien. Het is heel belangrijk dat zulke video’s en foto’s alsnog bij de politie terechtkomen.

Daarnaast zijn er vakantiegangers die van het geweld getuige zijn geweest en/of van de aanloop of nasleep, maar nog niet met de politie hebben gesproken. Hen roept de politie op zich te melden. Zelfs als u denkt dat wat u heeft gezien er niet (meer) toe doet, beschikt u mogelijk over heel belangrijke informatie.

Vier specifieke getuigen
Naar vier getuigen in het bijzonder is de politie op zoek. Bij uitzondering worden beelden van hen vrijgegeven. Omdat het om getuigen gaat, dus geen verdachten, zijn hun gezichten nu onherkenbaar gemaakt.

Het gaat om twee meisjes of jonge vrouwen die zich ontfermden over de zwaargewonde Carlo Heuvelman en om twee jonge mannen die met een mobiele telefoon hebben gefilmd.

Help de politie
Wie heeft informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn? Meld het alstublieft ook als uw zoon of dochter op Mallorca was en iets van de incidenten heeft gezien.
Wie beschikt over beeldmateriaal van die nacht van 13 op 14 juli? De politie ontvangt liever beelden dubbel dan dat belangrijke beelden in het onderzoek ontbreken.
Ook als je niet zelf de maker van een foto of filmpje bent of kent, maar bijvoorbeeld foto’s of filmpjes op social media hebt gezien: deel het alsjeblieft met de politie!
Wie zijn de twee jongens en de twee meisjes wiens bewerkte beelden hierboven zijn getoond? Zij zijn alle vier zeer belangrijke getuigen met wie de politie heel graag in contact wil komen.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 – 661 77 34
Tippen vanuit het buitenland (lokaal tarief): +3179 – 3459876

To Top