112Vandaag

Zeeland

Snorfietser rijdt onder invloed

speekseltester
Stockfoto: Politie

Terneuzen – Een 34-jarige man uit Terneuzen is woensdagavond 16 juni aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol en drugs op een snorfiets reed.

Rond 22.55 uur gaven agenten de snorfietser op de Axelsestraat een stopteken voor een controle. De man negeerde het stopteken en ging er van door. Na een korte achtervolging hebben de agenten hem op de Geraniumstraat gestopt. Zowel de adamanalyse als de speekseltest gaven een positieve uitslag op het gebruik van alcohol en drugs. Hij is ook niet in bezit van een rijbewijs. Op de rollentestbank bleek de snorfiets een te hoge constructiesnelheid te hebben, daarom staat er nu een WOK-melding (wachten op keuren door RDW) op. Na het afnemen van een bloedtest en een verhoor op het politiebureau mocht de man naar huis. Agenten maken proces-verbaal op.

To Top