112Vandaag

Gelderland

Hardloper overleden na aanrijding, betrokken bestelauto mogelijk aangetroffen

stock
Stockfoto: Politie

Zaltbommel – De hardloper die zondagmiddag werd aangereden op de Ketelsteeg in Zaltbommel is overleden. Dat maakt de politie bekend. De jogger kwam ten val na een aanrijding rond 12.30 uur. De bestuurder van de auto, vermoedelijk een donkerblauwe Volkswagen Caddy, sloeg na het ongeval op de vlucht.

De persoon die ten val was gekomen werd ter plaatse zo’n twintig minuten gereanimeerd en daarna per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is het slachtoffer aan de verwondingen overleden. De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van het slachtoffer schrijft Omroep Gelderland.

Auto mogelijk aangetroffen
De politie deed via Burgernet een oproep aan het publiek om uit te zien naar de bestuurder en diens auto. Vermoedelijk is de zijspiegel of koplamp van de donkerblauwe wagen kapot.

Aan het eind van de middag liet de politie weten een bestelauto te hebben aangetroffen. Onderzocht wordt of deze betrokken was bij het ongeval op de Ketelsteeg.

To Top