112Vandaag

Friesland

Dode bij ernstig ongeval op N357

VOA doet onderzoek
Stockfoto: Politie

Holwerd – Een 24-jarige man uit de gemeente Noardeast-Fryslân is donderdagavond om het leven gekomen bij een ernstig ongeval op de Ljouwerterdyk (N357) bij Holwerd.

De auto waarin het slachtoffer zat, reed omstreeks 19.00 uur vanaf Blije richting Holwerd. De auto kwam rechts in de berm terecht en na een stuurcorrectie eindigde het voertuig aan de linkerzijde van de weg enkele meters lager in een sloot. De auto maakte een draai van 180 graden en knalde met de achterkant tegen een dam.

Een 23-jarige man is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Drie ambulances, het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter, duikers van de brandweer en de politie kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Tijdens de afhandeling van het ongeval was de weg afgesloten voor het verkeer. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

To Top