112Vandaag

Uitgelicht

VIDEO van ongeval: Ongeval met Ferrari, bestuurder onder invloed

Wassenaar – De bestuurder van een Ferrari heeft donderdagmiddag een duur foutje gemaakt. Op de N44 bij Wassenaar raakte hij de controle over de auto kwijt waardoor de Ferrari door een hek knalde en in de berm terecht kwam. De man is aangehouden voor rijden onder invloed schrijft Omroep West.

De Ferrari kon niet meer verder rijden en is door een berger opgehaald. Het ongeval vond rond 12.45 uur plaats. De N44 was in de richting van Amsterdam korte tijd dicht. De Ferrari reed met een handelaarsplaten. Een andere weggebruiker wist het ongeluk te filmen.

Wat de precieze schade is, is niet bekend. De inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De bestuurder mocht echter ook niet naar huis, want hij werd opgepakt omdat hij onder invloed was.

To Top